Следвайте Гласове в ТелеграмГерт Вилдерс, който спечели най-много места на изборите

...
Следвайте Гласове в ТелеграмГерт Вилдерс, който спечели най-много места на изборите
Коментари Харесай

Вилдерс: Нидерландия е глупакът на Европа. Украинците прииждат на тълпи не заради войната, а за безплатни жилища

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Герт Вилдерс, който завоюва най-вече места на изборите в Нидерландия преди три месеца, само че до момента не е съумял да образува ново съдружно държавно управление съобщи, че Нидерландия е " простакът на Европа ", тъй като е приела прекалено много украински бежанци, оповестява Ройтерс.

Той се опълчва на продължаването на военната помощ за Украйна, като счита, че Нидерландия би трябвало да резервира своите оръжия за лична отбрана. Този въпрос е едно от множеството различия, разделящи неговата Партия на свободата от евентуалните съдружни сътрудници.

" Украинците прииждат в Нидерландия на тълпи не поради войната, а за безвъзмездни жилища, безвъзмездни грижи и нашите работни места ", написа Вилдерс в обществената мрежа X. " Още един път, ние сме простаците на Европа ".

През уикенда министър председателят в оставка Марк Рюте пък увери, че поддръжката на Нидерландия за Украйна е обезпечена в дълготраен проект, защото Вилдерс няма да може да откри съдружен сътрудник, подготвен да поддържа задачата му да я редуцира.

Публикацията на Вилдерс бе по отношение на данни, че нидерландското централно оборудване за регистрация на украински бежанци доближава потенциала си.

Местен чиновник изясни, че това се дължи основно на притока на украински мъже, идващи от други страни членки на Европейски Съюз в търсене на работа, медицински грижи или с цел да се съберат със фамилията си.

От началото на съветската инвазия в Украйна преди съвсем две години в страната са пристигнали над 100 000 бежанци от Украйна.

Съгласно краткотрайния механизъм за отбрана на Европейски Съюз украинските бежанци имат право да пътуват в Европейски Съюз, с цел да живеят и работят във всяка страна членка най-малко до март 2025 година

Източници: fakti.bg, news.bg

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР